FacebookInstagramLinkEmail

Bourbon & Jamaica Rum
Barrel aged Rogge Tripel

Ik wilde iets speciaals doen met de Rogge Tripel en besloot om het bier te laten rijpen op een Bourbon Whisky en een Jamaicaans rum vat om nog meer diepte en karakter toe te voegen. Maanden moest ik wachten en geduld hebben en na al die maanden maanden van rijping was het eindelijk tijd om het bier te proeven.

Bourbon BA Rogge Tripel
De Rogge Tripel heeft nu een rijke, diepe smaak die je niet snel zult vergeten. De tonen van de Bourbon zijn perfect in balans met de rogge, wat zorgt voor een warme, kruidige smaak. Het bier heeft een volle body en een zachte afdronk die lang blijft hangen.

Jamaica rum BA Rogge Tripel
De Rogge Tripel heeft nu een heerlijk rijke en complexe smaak, met tonen van vanille en karamel die perfect in balans zijn met de roggen. Het bier heeft een volle body en een warme, kruidige afdronk met een subtiele hint van de tropen. De rum heeft gezorgd voor een verfijnde zoetheid die het bier een verrassende en aangename twist geeft. 

Punkrock Blond

Het tweede bier van JP Brouwt!

Een zoet en fruitig blond bier met sinaasappelschil. Het bier heeft een zachte en subtiele smaak van sinaasappelschil maar ook een beste  bittere bite en moutige smaak.

De blond is gebrouwen met een lading sinaasappelschillen. Deze geven niet alleen een fruitige smaak maar ook de bittere bite

Dit is het tweede bier van JP Brouwt.
Ben je benieuwd naar wat er nog meer komt? Volg mij dan op mijn socials.

Rogge Tripel

Deze tripel is een lichtgekleurd bier met een hoog alcoholpercentage van 8.5%. Het kenmerkt zich door een rijk en complex aroma, met tonen van mout, zoet, kruiden en specerijen. 

Deze tripel is gebrouwen met 3 granen: gerst, haver, rogge. Ook zijn er sinaasappelschillen gebruikt.

Dit is het eerste bier van JP Brouwt.
Ben je benieuwd naar wat er nog meer komt? Volg mij dan op mijn socials.